* Přihlásit se   * Registrovat


Poslední návštěva:
Právě je 26.4.2018 23:50
Vyhledat témata bez odpovědí
Zobrazit aktivní témata




Odeslat odpověď
Uživatelské jméno:
Zadej aktuální rok:
Předmět:
Tělo zprávy:
Vložte sem vaši zprávu, může obsahovat maximálně 60000 znaků. 

Smajlíci
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:
Velikost písma:
Barva písma
Možnosti:
BBCode je zapnutý
[img] je zapnutý
[flash] je vypnutý
[url] je zapnuté
Smajlíci jsou zapnutí
Zakázat BBCode
Zakázat smajlíky
Zakázat URL adresy v tomto příspěvku
   
Příloha
Pokud si přejete přidat jednu nebo více příloh, vyplňte následující údaje.
Název souboru
Poznámka
 
   

Přehled tématu - ICQ 7.4-problém s hrami
Autor Zpráva
  Předmět příspěvku:  Re: ICQ 7.4-problém s hrami  Odpovědět s citací
Měl jsem stejný problém. Stačilo ale jen přeinstalovat IE a bylo po problému
Příspěvek Napsal: 3.9.2011 10:26
  Předmět příspěvku:  Re: ICQ 7.4-problém s hrami  Odpovědět s citací
tak hele,když to není tím,pak už jedině spatne nainstalovany Adobe. Vse sem zova nainstaloval a restartoval internet explorer a jede to.
Příspěvek Napsal: 21.3.2011 22:52
  Předmět příspěvku:  Re: ICQ 7.4-problém s hrami  Odpovědět s citací
http://forum.slunecnice.cz/index.php?to ... 93#msg1893

koukni sem. Mě to nepomohlo,třeba ti to pomuže,cus! ja to vzdavam
Příspěvek Napsal: 21.3.2011 18:00
  Předmět příspěvku:  Re: ICQ 7.4-problém s hrami  Odpovědět s citací
ahoj. Take mam uplně stejny problem a hledam to na netu a ruzně se ptam znamých a nikdo neví. Přišel jsi na něco?? Ten kdo to vymyslel s tím activex bych mu kopl do zadku. Neošetřene zavirovane a cele icq je jakesi podělané.
Napiš prosím co a jak jsi dopadl. Bud tu nebo na email xpeed76@seznam.cz
diky
Příspěvek Napsal: 21.3.2011 17:10
  Předmět příspěvku:  ICQ 7.4-problém s hrami  Odpovědět s citací
Potřeboval bych poradit... Herní centrum jede bez problému, ale když spustím nějakou hru např. RPS nebo slide-a-lama (je to jedno děla to u všech) tak se mi načte bílí okno s chybovou hláškou:

Jeden nebo několik ovládacích prvků ActiveX nelze zobrazit. Možné důvody:
1) Aktuální nastavení zabezpečení neumožňuje na této stránce spouštět ovládací prvky ActiveX.
2)Zablokovali jste jednoho vydavatele těchto prvků ovládacích prvků.

Důsledkem toho nebude stránka pravděpodobně zobrazena správně.

to je ta chybová hláška a když ji odkliknu tak se hra načíta a furt nic.... prostě zkoušel sem všechny možné nastaveni (v ICQ, v IE, Firefall)všechny rady co sem našel, ale nic nepomohlo.. Poradíte někdo?:D
Příspěvek Napsal: 6.3.2011 10:15


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

Přejít na:  
cron
Doporucuji prohlížec Mozila Firefox
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007, 2008 phpBB Group
phpBB3 template by SE-Tuning
Český překlad – phpBB.cz
RSS RSS Přehled RSS Přehled RSS