* Přihlásit se   * Registrovat


Poslední návštěva:
Právě je 18.9.2019 6:37
Vyhledat témata bez odpovědí
Zobrazit aktivní témata




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Dotaz
PříspěvekNapsal: 27.9.2009 14:11 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: 27.9.2009 14:05
Příspěvky: 3
Zdravím. Jako ostatních pár "vyvolených" se rovněž nedostanu na svůj účet. Už dřív jsem si všiml, že mně někdo účet hacknul a spamoval z něho. Po zobrazení hlášky typu váš účet byl použit na jiným PC už jsem se na účet nedostal. Někde jsem slyšel, že údajně tady tyhle hacknutý účty admini z icq bloknou, tak jsem se chtěl zeptat, jestli je na tom něco pravdy a jestli se dá účet nějak "odbloknout", rád bych ho zachránil. Předem díky za radu.


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu E-mail  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Dotaz
PříspěvekNapsal: 27.9.2009 15:14 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 11.5.2007 20:55
Příspěvky: 380
Já žádnou důvěryhodnou informaci o tom, že by se takový účty blokovaly, nemám a pokud vím, tak admini nikdy nikomu žádnej účet neodblokovali. Taky nevím o žádném úmyslně zablokovaném účtu. Zatím pokud vím vždy šlo o nějakou dočasnou nebo trvalou chybu na serveru, kdy byla data poškozena nebo smazána. Pokud byla k dispozici záloha, tak vše do pár dní opět začalo fungovat.

Pokud ti účet někdo ukradnul a nestihnul změnit e-mail, tak můžeš zkusit tohle.

_________________
Obrázek Jabber: xeelee@jabbim.cz (nejedná se o e-mail), ICQ: nepoužívám
Obrázek Spoluzakladatel portálů qipim.cz a qutIM.cz.
Obrázek Člen České pirátské strany [Facebook]


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu E-mail  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Dotaz
PříspěvekNapsal: 27.9.2009 17:18 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: 27.9.2009 14:05
Příspěvky: 3
Nevím jestli ukradnul, ale mail je stejnej, zkoušel jsem měnit heslo a nic. Taky jsem zkoušel několik klientů, každej sice píše něco jinýho, ale nerozjede se to nikdy. Miranda mně například napíše: chyba připojení. Zadané UIN a heslo bylo odmítnuto serverem, Icq 6 zahlásí: Došlo k chybě, opakujte akci později. Nějakej kontakt na nějakýho toho admina asi neseženeš co? :wink:


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu E-mail  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Dotaz
PříspěvekNapsal: 27.9.2009 18:59 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 11.5.2007 20:55
Příspěvky: 380
S uživateli ani nikým jiným nekomunikují.

_________________
Obrázek Jabber: xeelee@jabbim.cz (nejedná se o e-mail), ICQ: nepoužívám
Obrázek Spoluzakladatel portálů qipim.cz a qutIM.cz.
Obrázek Člen České pirátské strany [Facebook]


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu E-mail  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Dotaz
PříspěvekNapsal: 27.9.2009 19:14 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: 27.9.2009 14:05
Příspěvky: 3
jooo, to jsem si přesně myslel :lol: no nic, ještě počkám a pak budu muset založit novej :oops: tak díky za rady, čao


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu E-mail  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Můžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Doporucuji prohlížec Mozila Firefox
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007, 2008 phpBB Group
phpBB3 template by SE-Tuning
Český překlad – phpBB.cz
RSS RSS Přehled RSS Přehled RSS