* Přihlásit se   * Registrovat


Poslední návštěva:
Právě je 18.7.2018 6:11
Vyhledat témata bez odpovědí
Zobrazit aktivní témata




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Problém s ICQ 5. ...
PříspěvekNapsal: 21.4.2008 19:53 
Zdravim všechny...

Mám takový malý problém s ICQ a tak bych Vás chtěl poprosit o pomoc. Nedáno jsem přeinstalovával windows a když jsem nainstaloval ICQ 5.1 tak jsem zjistil, že je něco v nepořádku... U všech verzí ICQ 5 se mi u kontaktů nezobrazují tzv. "čertíci" a údaje mých kamarádů. Zkoušel jsem, zda budu mít tento problém i u jiných verzí, ale k mému překvapení funguje u verze ICQ 6 vše tak, jak má.Tento problém mě trápí pouze u verzí programu 5.0/5.4/5.10/... Zkoušel jsem program několikrát přeinstalovat, jenže nic nepomáha a už si se svým problémem nevím rady ? Neměl někdo z Vás podobný problém, nevíte náhodou, jak ho vyřešit ? Pokud ano, moc díky za každou pomoc.


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s ICQ 5. ...
PříspěvekNapsal: 22.4.2008 22:42 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 11.5.2007 20:55
Příspěvky: 380
Tak to je opravdu kuriózní problém.
U oficiálního ICQ klienta by člověk takovéhle chování neočekával.

_________________
Obrázek Jabber: xeelee@jabbim.cz (nejedná se o e-mail), ICQ: nepoužívám
Obrázek Spoluzakladatel portálů qipim.cz a qutIM.cz.
Obrázek Člen České pirátské strany [Facebook]


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu E-mail  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s ICQ 5. ...
PříspěvekNapsal: 23.4.2008 6:49 
Hmm, tak to jste mi neřekl nic nového :D


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s ICQ 5. ...
PříspěvekNapsal: 8.11.2009 9:52 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 8.11.2009 9:53
Příspěvky: 2
Je to tím, že máš nový Flash player a ICQ 5.1 jak není aktualizovaný nový flash player nepodporuje. Odinstaluj flash player, který máš v PC - C:\WINDOWS\system32\Macromed\Flash a nainstaluj si verzi flash playeru verze 8 a pak restart ICQ 5.1 a mělo by to jít :) Verzi flashe 8 stáhneš tady - http://www.brothersoft.com/adobe-flash-player-60086.html


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu E-mail  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s ICQ 5. ...
PříspěvekNapsal: 8.11.2009 9:55 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 8.11.2009 9:53
Příspěvky: 2
Snad si to pochopil... :)


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu E-mail  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Můžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Doporucuji prohlížec Mozila Firefox
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007, 2008 phpBB Group
phpBB3 template by SE-Tuning
Český překlad – phpBB.cz
RSS RSS Přehled RSS Přehled RSS