* Přihlásit se   * Registrovat


Poslední návštěva:
Právě je 23.11.2017 6:30
Vyhledat témata bez odpovědí
Zobrazit aktivní témata




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 28 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: icq 6,5- skiny
PříspěvekNapsal: 15.3.2009 19:47 
Já bych potřebovala poradit se skiny na icq 6,5 pořad mi to nejde naistalovat...pookoušela jsem se to dělat přesně podle navodu ale nic nejde...nikdo s mych kamaradu se stim nema zadnou praxi a jestli byslo napsat aspon strucnejsi navod nato jak byto slo jsems toho uplne vedle....Kujii :( :)


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: icq 6,5- skiny
PříspěvekNapsal: 9.4.2009 13:16 
já z tím mám taky probllém :( :arrow:


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: icq 6,5- skiny
PříspěvekNapsal: 24.5.2009 12:34 
na 6.5 skiny nejsou


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: icq 6,5- skiny
PříspěvekNapsal: 6.7.2009 21:35 
Puma 2 píše:
já z tím mám taky probllém :( :arrow:

skiny jsou ale nejdou vložit do progarm files -icq


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: icq 6,5- skiny
PříspěvekNapsal: 9.7.2009 19:57 
no to by aj mňa zaujímalo .. pokial sa jedná o inštalačný skin tak nejde ..


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: icq 6,5- skiny
PříspěvekNapsal: 10.7.2009 16:36 
nurplex píše:
na 6.5 skiny nejsou

ale sou to si jen myslíš :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: icq 6,5- skiny
PříspěvekNapsal: 16.7.2009 16:44 
Tak jak si je tam nastavil ty? Skiny z ICQ 6tky...v 6,5 nevim kde je dat


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: icq 6,5- skiny
PříspěvekNapsal: 19.7.2009 17:15 
mě se to povedlo :lol: :lol:


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: icq 6,5- skiny
PříspěvekNapsal: 29.7.2009 17:06 
a kde sa vam ich podarilo stiahnut ??


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: icq 6,5- skiny
PříspěvekNapsal: 30.7.2009 11:24 
Ale de to vklidu...já sem na to přišel sám a napíšu klidně návod......
:mrgreen: :mrgreen: :lol:

stačí si najít složku ICQ6.5 nevím kde ji máte(já ji mám na ploše)ale je možné že ji máte v program files potom otevřete Packages-atlas-Skins a tam už jen vložíte skin (celou složku vytaženou ze zipu,nebo raru,na to poslouží program WinRAR) doufám že všichni pochopili a že sem pomohl :?
kdyby ste si s něčím nevěděli rady pište na icq:413-837-913


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: icq 6,5- skiny
PříspěvekNapsal: 30.7.2009 11:30 
Jo a ještě něco skiny najdete například tady http://www.czicq.cz/?page=files&icq=6&file=skins nebo tady http://www.icq-world.cz/icq_skiny.php


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: icq 6,5- skiny
PříspěvekNapsal: 3.8.2009 9:47 
No to by bolo fajn lenze zrejme mas ATLAS icq 6,5 lebo na normalnej 6,5 v packages zlozka skins ani atlas nie je. taze asik tam bude ten problem :)


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: icq 6,5- skiny
PříspěvekNapsal: 19.8.2009 23:39 
nn taky mam normal icq6,5 a jde to


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: icq 6,5- skiny
PříspěvekNapsal: 14.9.2009 19:52 
Já mán niormq a řžádný atlas a soubor skin nemám


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: icq 6,5- skiny
PříspěvekNapsal: 16.9.2009 21:57 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: 16.9.2009 21:55
Příspěvky: 1
Evžen píše:
Ale de to vklidu...já sem na to přišel sám a napíšu klidně návod......
:mrgreen: :mrgreen: :lol:

stačí si najít složku ICQ6.5 nevím kde ji máte(já ji mám na ploše)ale je možné že ji máte v program files potom otevřete Packages-atlas-Skins a tam už jen vložíte skin (celou složku vytaženou ze zipu,nebo raru,na to poslouží program WinRAR) doufám že všichni pochopili a že sem pomohl :?
kdyby ste si s něčím nevěděli rady pište na icq:413-837-913



Ahoj potřeboval bych NÁVOD na ICQ 6.5 na tento skin : http://www.czicq.cz/dl.php?icq=6&id=99

Děkuji mnoho krát za odpovědi


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu E-mail  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 28 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Můžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Doporucuji prohlížec Mozila Firefox
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007, 2008 phpBB Group
phpBB3 template by SE-Tuning
Český překlad – phpBB.cz
RSS RSS Přehled RSS Přehled RSS