* Přihlásit se   * Registrovat


Poslední návštěva:
Právě je 24.9.2017 22:07
Vyhledat témata bez odpovědí
Zobrazit aktivní témata




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: ICQ mi rozesílá Spam
PříspěvekNapsal: 28.10.2010 12:51 
Nemohl by mi prosím někdo pomoc, ICQ mi z mého účtu rozesílá mím přátelům spam v azbuce, aniž bych měl ICQ zaplé, pokoušel sem se změnit heslo, mám ICQ 7.2 a to mě nasměřovalo na web icq, ale zde to nejde. Prosím o radu.


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ICQ mi rozesílá Spam
PříspěvekNapsal: 28.10.2010 23:23 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 11.5.2007 20:55
Příspěvky: 380
Myslím, že by ti mohly pomoct informace z http://wiki.qipim.cz/index.php/Kr%C3%A1 ... CQ_profilu (konkrétně Protiopatření a Změna e-mailu na icq.com).

_________________
Obrázek Jabber: xeelee@jabbim.cz (nejedná se o e-mail), ICQ: nepoužívám
Obrázek Spoluzakladatel portálů qipim.cz a qutIM.cz.
Obrázek Člen České pirátské strany [Facebook]


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu E-mail  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ICQ mi rozesílá Spam
PříspěvekNapsal: 29.10.2010 11:01 
Podle toho návodu jsem to již zkoušel, na stránce icq jsem napsal svůj email, přišel mi odkaz kde se dá změnit heslo, do prvního řádku jsem napsal nové heslo a do druhého jsem ho napsal znovu, následně jsem kliknul na Hotovo a u prvního řádku se mi objevilo, že heslo musí mít 6 až 8 znaků, přitom mé nové heslo toto splňovalo.


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ICQ mi rozesílá Spam
PříspěvekNapsal: 29.10.2010 11:05 
Pokoušel sem se provést změnu hesla i pomocí programů ICQ Password Hasher a Changer, také bez účinku, poslední tlačítko na změnu nebylo aktivní.


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ICQ mi rozesílá Spam
PříspěvekNapsal: 29.10.2010 11:08 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 11.5.2007 20:55
Příspěvky: 380
Petr73 píše:
a u prvního řádku se mi objevilo, že heslo musí mít 6 až 8 znaků, přitom mé nové heslo toto splňovalo.

Zkus to staré heslo a zadej jen prvních osm znaků.

_________________
Obrázek Jabber: xeelee@jabbim.cz (nejedná se o e-mail), ICQ: nepoužívám
Obrázek Spoluzakladatel portálů qipim.cz a qutIM.cz.
Obrázek Člen České pirátské strany [Facebook]


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu E-mail  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Můžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Doporucuji prohlížec Mozila Firefox
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007, 2008 phpBB Group
phpBB3 template by SE-Tuning
Český překlad – phpBB.cz
RSS RSS Přehled RSS Přehled RSS