Zdravím
Chtěla bych se zeptat jestli jde být na icq které mám nainstalovené pc,a zároveň si spustit icq 2 go.Když jsem byla přihlášena na svém účtu icq,které mám nainstalované v pc,tak jsem potřebovala někomu napsat z mého druhého účtu icq,takže jsem si otevřela icq2go,a psala jsem si zároveň jak na Icq2go,tak na icq.Vše fungovalo,ale po pár hodinách mě říkal člověk,se kterým jsem si dopisovala na icq(to nainstalované v pc) že mu ode mě nechodí zprávy,bylo to divný,přitom icq mě nehlásilo "nepodařilo se odeslat zprávu" ,takže jsem vůbec netušila,proč tomu člověku ode mě zprávy nechodí,tak jsem mu je přeposlala,přišli mu,5 minut jsme si psali v pohodě,a po pěti minutách už zase,nic mu ode mě nechodilo.Myslíte si,že to může být tím,že jsem byla zároveň na ICQ,tak na icq2go? Přitom icq2go mě fungovalo bez problému,tam jsem si normálně psala.Druhý den jsem byla znovu zároveň na ICQ a na ICQ2go,a vše šlo v pohodě,ale zase po hodině začal ten samý problém.Tomu člověku ode mě přestaly chodit zprávy.Tak nevím čemu to přičítat,jestli je chyba na straně toho,s kým si píšu,nebo je chyba že jsem připojena zároveň na icq a na ICQ2go.A lze být vůbec nez problému připojen zároveň na icq a na icq2go? Moc děkuju za odpověď:)