Tak jsem ještě jednou pro jistotu prolezl znovu důkladně nastavení (i když jsem si byl celkem jistý, že už jsem to párkrát předtím dělal=) a bohužel nic nenašel. No, budu doufat, že to třeba časem odstraní (ne že bych teda byl tak často na icq, že by mě to až tak sr...štvalo, ale právě proto, že tam ani nemám čas chodit, tak když už tam opravdu musím, potřebuji tam většinou vyřešit "něco" s "někým" konkrétně. No a když se náhodou objevím visible, jako se mi to párkrát minule stalo, tak se na mě vždycky sesype takové hejno lidí... No a přesto že bych si hrozně rád s nimi všemi pokecal, v daný okamžik to prostě nejde no a je mi blbé je ignorovat(někdy je vážně čas můj největší nepřítel, bohužel to prostě někteří lidé nejsou schopní pochopit/nedej bože se pak ještě cítí uraženi), proto je pro mě lepší být invisible. Případně se přihlásit visible když na to mám opravdu čas, to se ale radši s nimi domluvím na osobním setkání. (Pokud to není možné, až teprve pak přichází na řadu skype/icq). Stejně si ještě pohrávám s myšlenkou, že časem zkusím toho quipa. Sice řešení (až teda na změnu klienta atd...) je zatím v nedohlednu, i tak ale děkuji za odpověď.
|
|