* Přihlásit se   * Registrovat


Poslední návštěva:
Právě je 25.9.2017 7:12
Vyhledat témata bez odpovědí
Zobrazit aktivní témata




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: ICQ 7.4-problém s hrami
PříspěvekNapsal: 6.3.2011 10:15 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: 6.3.2011 10:05
Příspěvky: 1
Potřeboval bych poradit... Herní centrum jede bez problému, ale když spustím nějakou hru např. RPS nebo slide-a-lama (je to jedno děla to u všech) tak se mi načte bílí okno s chybovou hláškou:

Jeden nebo několik ovládacích prvků ActiveX nelze zobrazit. Možné důvody:
1) Aktuální nastavení zabezpečení neumožňuje na této stránce spouštět ovládací prvky ActiveX.
2)Zablokovali jste jednoho vydavatele těchto prvků ovládacích prvků.

Důsledkem toho nebude stránka pravděpodobně zobrazena správně.

to je ta chybová hláška a když ji odkliknu tak se hra načíta a furt nic.... prostě zkoušel sem všechny možné nastaveni (v ICQ, v IE, Firefall)všechny rady co sem našel, ale nic nepomohlo.. Poradíte někdo?:D


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu E-mail  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ICQ 7.4-problém s hrami
PříspěvekNapsal: 21.3.2011 17:10 
ahoj. Take mam uplně stejny problem a hledam to na netu a ruzně se ptam znamých a nikdo neví. Přišel jsi na něco?? Ten kdo to vymyslel s tím activex bych mu kopl do zadku. Neošetřene zavirovane a cele icq je jakesi podělané.
Napiš prosím co a jak jsi dopadl. Bud tu nebo na email xpeed76@seznam.cz
diky


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ICQ 7.4-problém s hrami
PříspěvekNapsal: 21.3.2011 18:00 
http://forum.slunecnice.cz/index.php?to ... 93#msg1893

koukni sem. Mě to nepomohlo,třeba ti to pomuže,cus! ja to vzdavam


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ICQ 7.4-problém s hrami
PříspěvekNapsal: 21.3.2011 22:52 
tak hele,když to není tím,pak už jedině spatne nainstalovany Adobe. Vse sem zova nainstaloval a restartoval internet explorer a jede to.


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ICQ 7.4-problém s hrami
PříspěvekNapsal: 3.9.2011 10:26 
Měl jsem stejný problém. Stačilo ale jen přeinstalovat IE a bylo po problému


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Můžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Doporucuji prohlížec Mozila Firefox
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007, 2008 phpBB Group
phpBB3 template by SE-Tuning
Český překlad – phpBB.cz
RSS RSS Přehled RSS Přehled RSS