* Přihlásit se   * Registrovat


Poslední návštěva:
Právě je 23.11.2017 8:21
Vyhledat témata bez odpovědí
Zobrazit aktivní témata




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: nejde přihlásit
PříspěvekNapsal: 30.3.2011 8:02 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: 30.3.2011 7:53
Příspěvky: 2
Ahoj mám problémek zničeho nic se nemohu přihlásit na ICQ pry nespravny heslo nebo účet ICQ a to nikdo nezna moje heslo nic a prostě nemůžu se přihlásit. Tak sem to chtěl vyřešit že změním heslo.nechal jsem si poslat do e-mailu nějakou blbost od ICQ že přes ní si mohu změnit heslo , ale ještě problém je ten že ten daný e-mail s kterým byl ICQ účet založen už neexistuje byl vymazán když sem ho dlouho nepoužíval.
jde to nějak udělat abych se nějak dostal někam a změnil e-mail na ktery používám abych pak následně si mohl změnit heslo a v klidu ICQ používal dál?

děkuji za odpověd


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu E-mail  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: nejde přihlásit
PříspěvekNapsal: 30.3.2011 11:04 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 11.5.2007 20:55
Příspěvky: 380
Přihlásil ses s tím novým heslem, který sis nechal poslat na ICQ? Máš ten e-mail ještě?

_________________
Obrázek Jabber: xeelee@jabbim.cz (nejedná se o e-mail), ICQ: nepoužívám
Obrázek Spoluzakladatel portálů qipim.cz a qutIM.cz.
Obrázek Člen České pirátské strany [Facebook]


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu E-mail  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: nejde přihlásit
PříspěvekNapsal: 31.3.2011 21:52 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: 30.3.2011 7:53
Příspěvky: 2
Právě že sem si nechal poslat to novy heslo do mailu,ale zjistil sem ze ten mail uz neexistuje kvuli tomu ze sem na nem dlouho nebyl tak mi ho smazali takze mi to novy heslo prislo NIKAM. :-(


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu E-mail  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: nejde přihlásit
PříspěvekNapsal: 31.3.2011 23:54 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 11.5.2007 20:55
Příspěvky: 380
To je špatný. Tudy to nepůjde. Už zbývá jen se podívat do složky kam si ICQ ukládá data, jestli se nedají kontakty vytáhnout třeba z historie. Jakej máš operační systém? Windows XP nebo novější? U XP asi bude v Program Files nebo v Dokumentech. U novějších pravděpodobně bude vše v Dokumentech. Na Linuxu se to blbě zjišťuje.

_________________
Obrázek Jabber: xeelee@jabbim.cz (nejedná se o e-mail), ICQ: nepoužívám
Obrázek Spoluzakladatel portálů qipim.cz a qutIM.cz.
Obrázek Člen České pirátské strany [Facebook]


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu E-mail  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Můžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Doporucuji prohlížec Mozila Firefox
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007, 2008 phpBB Group
phpBB3 template by SE-Tuning
Český překlad – phpBB.cz
RSS RSS Přehled RSS Přehled RSS