* Přihlásit se   * Registrovat


Poslední návštěva:
Právě je 25.9.2017 7:06
Vyhledat témata bez odpovědí
Zobrazit aktivní témata




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: ICQ nescroluje
PříspěvekNapsal: 9.4.2011 13:10 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: 9.4.2011 13:06
Příspěvky: 2
Zdravim,
chtel sem se zeptat jestli nekdo nevi jak spravit icq dyz se mi pri prichodu nove zpravy okno chatu nezeskroluje dolu?:-/pr. prijde mi zprava rozkliknu okno chattu s danym kontaktem a rucne musim seskrolovat dolu abych ji videl.i na liste spustenych programu mi stale blika prichozi nova zprava kterou i tam musim kliknout a znova otevrit pro precteni at prestane blikat..... zacalo to delat po reinstalaci celych windousu (win7 64bit). Klienata pouzivam nejnovejsi ICQ


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu E-mail  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ICQ nescroluje
PříspěvekNapsal: 9.4.2011 21:55 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 11.5.2007 20:55
Příspěvky: 380
Předtím jsi měl taky ICQ 7.4 a fungovalo to? Jsou nějaký věci mezi nebem a ICQ...

Zkus ICQ kompletně odinstalovat a nainstalovat ho znovu.
http://www.studna.cz/systemove-nastroje ... -0909.html

_________________
Obrázek Jabber: xeelee@jabbim.cz (nejedná se o e-mail), ICQ: nepoužívám
Obrázek Spoluzakladatel portálů qipim.cz a qutIM.cz.
Obrázek Člen České pirátské strany [Facebook]


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu E-mail  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ICQ nescroluje
PříspěvekNapsal: 11.4.2011 19:46 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: 9.4.2011 13:06
Příspěvky: 2
jojo predtim vse v poradku az po te reinstalaci win...
jinak icq sem odinstlaoval a naistaloval znova a slate nic... proste nechapu... :) nevadi i tak dik za tip;)


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu E-mail  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ICQ nescroluje
PříspěvekNapsal: 11.4.2011 21:04 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 11.5.2007 20:55
Příspěvky: 380
Koukám, že nemáš za co :)

Nová instalace na čistém počítači by měla fungovat. Tady je očividně chyba na straně programu, ne na serveru. Buď jde o jeden z mnoha šílenejch bugů neodladěnýho programu nebo ta funkce využívá funkce jinýho softwaru, kterej nemáš v aktuální verzi. To bych připisoval lenosti nebo neschopnosti programátorů. Žádnej neoficiální ICQ klient tohle pokud vím nedělá. Otázkou je co by to mohlo bejt za SW. Napadá mě flash, ale ten snad proboha na něco takovýho není potřeba :D A jestli to je třeba nějaká knihovna ve WIndows, tak těžko budeš zjišťovat o co jde.

Máš povolený aktualizace Windows?

_________________
Obrázek Jabber: xeelee@jabbim.cz (nejedná se o e-mail), ICQ: nepoužívám
Obrázek Spoluzakladatel portálů qipim.cz a qutIM.cz.
Obrázek Člen České pirátské strany [Facebook]


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu E-mail  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Můžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Doporucuji prohlížec Mozila Firefox
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007, 2008 phpBB Group
phpBB3 template by SE-Tuning
Český překlad – phpBB.cz
RSS RSS Přehled RSS Přehled RSS